BØGEBJERG IF

Betaling af kontingent
Klik her

Volleyball

Bøgebjerg Volley afdeling er en klub med stort fokus på det sociale i sporten – det skal være sjovt at gå til volley. Når det er sagt, går vi naturligvis til den under træningen for at forbedre os, og det giver jo også større glæder, når man mestrer spillet bedre og bedre. Vi vil også gerne slå nogle af de hold, vi møder i de turneringer, vi deltager i hen over året.

Klubben har både et damehold og et herrehold, men aktiviteterne er mest koncentreret om vores mixhold, der skal bestå af min. 2 damer.

Nye spillere skal være meget velkomne. Det er en skøn samling mennesker, der spiller i vores klub, og vi vil meget gerne møde dig og få dig lært det sjove spil. Har du prøvet spillet i forvejen, er det kun et plus