BØGEBJERG IF
ONLINE BOOKING

Oprettelse af medlemsskab
Betaling af kontingent
Klik her
Læs mere
 

Det er vigtigt at have afslappet tøj på , som man kan bevæge sig i, men det behøver absolut ikke at være den nyeste model indenfor  sportstøj. Det er nødvendigt med indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad i hallen.

 Aktiviteter efter den fælles opvarmning og styrketræning kan fx være badminton, skumtennis, bordtennis, bowls, tæppecurling, hockey, ringo, høvdingebold eller forskellige andre lege og øvelser, som vi finder på hen ad vejen.

 Som trænere for Senioridræt, er der 3 ting, som er vigtige for os, nemlig:

  1.  Styrketræning er meget vigtigt, fordi den giver så mange gevinster. Vi får større styrke til hverdagens udfordringer. Vi øger vores forbrænding – også i hvile, dvs. vi kan tillade os at spise lidt mere. Vi styrker vores knogler, hvilket er et effektivt våben imod knogleskørhed. Vi forebygger skader og smerter, og vi forbedrer vores kropsholdning. Derfor styrketræner vi hver gang!                                                          
  2.  Det skal være sjovt at dyrke sport – vi må meget gerne få grinet lidt! Så derfor laver vi også nogle fjollede ting ind imellem, som får smilet frem på læberne.                                                            
  3.  Det sociale samvær er også meget vigtigt! – så derfor nyder vi Stigs kaffe/te og franskbrød efter træning, og vi får en hyggelig snak efter strabadserne.

Flemming og Hanne

 

 

 

 

 

 

 


Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Bøgebjerg IF. Klik på logoet for at bestille et benzinkort.