BØGEBJERG IF
ONLINE BOOKING

Oprettelse af medlemsskab
Betaling af kontingent
Klik her
Læs mere
 
  12.08.2017 16:49

  Familiesport i Bøgebjerghallen


  Helle Clausen og Mette Gerber er initiativtagerne til dette nye hold i Bøgebjerghallen. Vi starter op tirsdag den 12. september kl. 16.00-17.00

  Konceptet er enkelt og ligetil: Bevægelse, motion og leg sammen med mor og far!

  Du kan som forældre tage dine børn med i hallen hver tirsdag eftermiddag til en times motion. Vi inddeler hallen i 3 grupper. Gruppe 1 er for de små børn (2-4 år ca.) Gruppe 2 er for de mellemste børn (5-6 år til og med 0. klasse) Gruppe 3 er for de store børn (1. klasse til og 4. klasse)

  Hver gruppe får deres egen træner/egne trænere som så fra gang til gang planlægger nye sjove lege. Så den ene gang spilles der måske basket bold og næste gang løbes der stafet og laves styrketræning med de store børn. Mens de små måske hopper og slår kolbøtter for så ugen efter at danse og lave bold øvelser med mor eller far. Det koster kun 100 kr. pr. barn i alderen 1½ - 10 år pr. halvsæson. Mor, far eller andre voksne er gratis. De første 3 gange er gratis prøvetimer, så kom op i hallen og hver med. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det! Mere info følger, hold øje med flyers i dagplejen, i børnehaven eller i dit barns skoletaske.  Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Bøgebjerg IF. Klik på logoet for at bestille et benzinkort.